O vedetă TV a adoptat un motan pe care l-a salvat de la moarte

4 iulie 2013 12:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii "Draga mea prietenă" de la Kanal D, a găsit pe stradă, în urmă cu câteva zile, un motan aflat pe moarte. Milostivă din fire şi iubitoare de animale, vedeta a făcut tot posibilul să îl salveze.

"Am fost in vizită la mama mea la Constanţa şi când am plecat de acasă am văzut o pisică pe caldarâm. Părea moartă. Corpul îi era plin de muşte şi părea foarte slăbită. Ca să văd dacă trăieşte, i-am suflat la urechiuşe şi le-a mişcat. A deschis guriţa şi a încercat să miaune, dar nu a reuşit. E motan şi l-am botezat Pisu, l-am adoptat", a povestit Cristina Cioran.

Actrita si prezentatoarea tv a luat imediat motanul şi l-a dus la o clinică veterinară din apropierea casei părinteşti. Toată lumea s-a gândit că a fost lovit de o maşină, de aceea medicii făcut o radiografie la coloană. Are codiţa inertă şi picioarele paralizate, temporar, speră noua stăpână. I s-au pus nişte perfuzii cu tot felul de atiinflamatoare şi antibiotice, i s-a făcut o radiografie.

"Medicii m-au sfătuit să îi fac un RMN. Acum mănâncă de rupe. Dacă răspunde la tratament, îl duc în curtea mea, la Roxana, pisicuţa mea, şi la Ami, căţeluşul meu. M-am ataşat foarte tare de el. Este drăgălaş şi are aşa o privire care te cucereşte. Sper că se face bine", mai spune Cristina Cioran.

Mai multe