O vedetă TV vrea să scoată pe piaţă propria marcă de ciocolată

1 februarie 2013 15:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Întoarsă recent din Belgia, ţară vestită pentru rafinamentul său în materie de ciocolată, prezentatoarea TV Florentina Opriş s-a hotărât să scoată pe piaţa din România propria marcă de ciocolată. Una sănătoasă, dar şi gustoasă, creată după o reţetă proprie, cu ingrediente naturale, de care organismul are nevoie.

Cui nu-i place ciocolata?! Cum ar fi să poţi mânca zilnic fără să-ţi dăuneze siluetei?! Pentru că şi ei îi place mult, dar, în acelaşi timp, este adepta unui stil de viaţă sănătos, Florentina Opriş, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă" de la Prima TV, s-a gândit să vină cu o reţetă sănătoasă.

„Am creat-o gândindu-mă la ingredientele de care corpul are nevoie, dar să fie şi gustoasă, în acelaşi timp. Va conţine 60% cacao, unt de cacao, alune şi zahăr brut. Ingredientele vor fi aduse din Belgia şi preparate într-un laborator din Bucureşti. Încă nu m-am gândit la un nume pentru ea", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, vedeta tv.

S-a gândit şi cum vor arăta. Noile bucăţi de ciocolată vor fi rotunde, porţionate în caserole micuţe, câte 12 în fiecare cutie. De altfel, la Bruxelles, unde a stat 3 zile, Florentina a avut ocazia să creeze propria reţetă de ciocolată în cea mai faimoasă ciocolaterie din oraş. De aici i s-a deschis apetitul pentru acest gen de „afacere".

Florentina a pregătit pulberea de cacao în cea mai faimoasă ciocolaterie din Bruxelles

„Trebuie să ştii când şi cât să mănânci"

Florentina recunoaşte că nu se fereşte de dulciuri, doar a învăţat în ce moment al zilei să le consume astfel încât să aibă valoarea nutritivă optimă pentru organism. „Ciocolata e chiar indicată. 5 boabe de cacao consumate zilnic asigură necesarul de magneziu. În acelaşi timp, conţine antioxidanţi. Dar trebuie mâncată la orele 11.00 sau 17.00, când simţi că-ţi scade energia. O porţie de 50 de grame de ciocolată conţine 200-300 de calorii şi ţine loc de gustare", mai spune Florentina Opriş.

Mai multe