O vreţi ştiristă pe Ramona? - VIDEO

20 ianuarie 2010 20:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Este elevă a Şcolii de televiziune de nici două luni, însă Ramona Gabor se descurcă de minune la pupitrul ştirilor sportive. Nu o spunem noi, ci profesoara sa de dicţie, care a fost atât de mulţumită de felul în care aceasta a prezentat ştirile, încât i-a dat nota 10.

Ramonei Gabor i-a intrat televiziunea în sânge de când a fost asistenta lui Dan Capatos la „Un show păcătos". Ea şi-a propus atunci să devină prezentatoare de ştiri, iar domeniul care o atrage este sportul.

Pentru a putea face faţă unei probe, sora cea mică a Monicăi Columbeanu s-a înscris la Şcoala de televiziune patronată de Vlad Ionescu, unde îi are ca profesori pe Teo Trandafir, Sandra Stoicescu şi Mihaela Călin.

Pe aceeaşi temă:

Ramona Gabor, şcolită  de Teo, în arta televiziunii

Ramona, în practică pentru postul de ştiristă tv VIDEO

Ramona Gabor s-a întors la şcoală cu forţe noi după ce şi-a încărcat bateriile într-o vacanţă de vis la Barcelona alături de iubitul ei, Gabi Bădălău.

Apetisanta brunetă nu lipseşte de la nici o oră şi se implică activ la toate cursurile. Ieri, ea şi colegii săi au simulat un jurnal real, iar cea aleasă să prezinte ştirile sportive a fost chiar Ramona.

Manechinul s-a descurcat de minune, a fost sigură pe sine şi a primit nota 10 din partea profesoarei sale: „A fost o experienţă plăcută, interesantă şi mă bucur că m-am descurcat onorabil. Voi face tot posibilul să asimilez din ce în ce mai multe informaţii", a declarat ea, pentru Click!.

Uite-o pe Ramona la pupitrul ştirilor

Mai citeşte:

Pescariu, cu poza Ramonei Gabor pe fund

Surorile Gabor şi Luciu se concurează în sâni

Ramona şi Gabi s-au combinat la mănăstire

Ramona Gabor şi iubitul, probleme în Paradis?

 «Ramona Gabor a fost într-o seară la iubitul lui Pistol!»

Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!

Ramona Gabor: «Nu mă mărit, nu vreau să fiu gospodină»        Ramona Gabor, topless la «Rătăciţi în Panama» VIDEO

Mai multe