Oana a fost însărcinată cu Pepe: «M-am răzbunat pe el spunându-i că e al lui Tudy»

3 mai 2012 20:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Unul dintre motivele invocate de Pepe anul trecut, atunci când a rupt relaţia cu Oana, a fost că aceasta nu i-a oferit un copil.

Cântăreţul s-a înşelat însă teribil: soţia sa era însărcinată, însă nu cu politicianul, ci chiar cu latino-loverul! Secretul a fost dezvăluit de prietena ei, Veronica A. Cara, cea care i-a fost alături Oanei în acea perioadă. Adevărul i l-a dezvăluit chiar vedeta: „Mi-a spus: «Nu aveam cum să fiu însărcinată cu Tudy, tehnic eram într-o siguranţă totală. N-aş fi rămas gravidă cu un bărbat pe care abia îl cunoscusem»".

Psihologul a făcut acum ceea ce intenţionase să facă încă de anul trecut. Dacă atunci Oana a reuşit să o oprească, chiar cu preţul despărţirii lor, joi seară nu a mai reuşit. Veronica şi-a luat toate măsurile de precauţie: cele două invitate de la Kanal D au stat în studiouri separate, tocmai pentru ca Oana să nu mai aibă nici un mod de a o împiedica să vorbească.

„Doar vorbind se va putea elibera. Trebuie să spună cu adevărat «la revedere» trecutului", a pregătit ea terenul pentru ştirea-bombă care urma. „Nu vrea să-l despartă pe Pepe de soţia lui, nu-l vrea înapoi", a continuat Veronica, împingând încet-încet discuţia în direcţia dorită.

Apoi a schimbat brusc subiectul, cel puţin aparent, referindu-se la sarcina pe care Oana a pierdut-o, cu un an în urmă: „Îmi spuneai că îţi doreşti acel copil, dar că e ironia vieţii. Nu ai făcut avort pentru că nu l-ai fi vrut, ci l-ai pierdut din cauza presiunii mediatice. N-ai vrut să arăţi că eşti făcută din celule, din artere, din biologie concretă", a relatat blondina.

„Vanitoasă cum e, nu a admis că suferă, că este umilită. Oamenii aveau impresia că minte. Ea chiar ascundea ceva, am fost şocată să aflu", a spus psihologul. Oana Zăvoranu a înţeles în cele din urmă unde bate prietena ei, moment în care lacrimile au început să curgă: „Veronica, te rog, opreşte-te! Nu-mi face şi tu asta! Te rog mult!", a implorat-o vedeta.

„Când spui cuiva nişte lucruri, înseamnă că vrei ca lucrurile să rămână aşa, pentru că aşa consideri", i-a explicat Veronicăi motivele pentru care ar fi mai bine să tacă. „Nu am omorât pe nimeni, nu am violat pe nimeni. De ce mă chinuiţi atât?", a încercat Oana să pună punct discuţiei. „Am avut încredere în tine, dar trebuia să mă întrebi şi pe mine!", a făcut ea o ultimă tentativă de a o opri.

Dar în zadar: „De data asta o să fiu eu vrăjitoarea rea, deşi mi-e al naibii de greu. Oana a considerat că omul acela nu merita să afle că e însărcinată cu el", a dat Veronica un prim - dar clar - indiciu cu cine era gravidă vedeta anul trecut. „Oana, era Pepe!", a confirmat ea secretul pe care îl bănuia deja toată lumea. „Suferea ca un câine când el râdea pe la toate televiziunile", a explicat ea de ce bruneta a încercat atunci să ascundă cine era tatăl copilului.

Vedeta a confirmat spusele prietenei sale, însă, în opinia ei, „acum nu mai are nici o importanţă. Nu ţin bărbaţi lângă mine şantajându-i cu copii, sunt prea demnă ca să fac aşa ceva. Nu eram divorţaţi, dar despărţiţi eram. Oricum nu m-ar fi crezut nimeni. Pepe acum află. Nu mai avea sens să-i spun atunci: râdea de mesajele mele, mă dispreţuia. M-am răzbunat spunându-i că e al lui Tudy", a spus Oana Zăvoranu.

Citeşte şi:

Reacţia lui Pepe la afirmaţiile Oanei: «Presupusa sarcină nu a existat sau, dacă a existat, a fost copilul lui Tudy!»

Oana Zăvoranu: «Îl dau în judecată pe Pepe!»

Mai multe