Oana a fost părăsită de avocatul care o reprezenta în procesul cu Marek Vâlcu. Ce l-a făcut să se retragă

26 mai 2014 15:54   Actualitate
Ultima actualizare:

În plin proces cu medicul Marek Vâlcu, care a acuzat-o de şantaj, Oana Zăvoranu a rămas şi fără avocat. Alexandru Morărescu a decis să nu o mai reprezinte pe brunetă deoarece nu are timp, cazul fiind unul destul de complex.

"Am reziliat contractul de asistenţă juridică, deoarece timpul pe care l-am acordat acestui caz aduce prejudicii altor cazuri. Ăsta e singurul motiv", a spus avocatul la Acces Direct.

Avocatul Alexandru Morărescu(dreapta) nu o mai reprezintă pe Oana Zăvoranu în procesul cu Marek Vâlcu (dreapta)

Decizia lui Alexandru Morărescu este una cel puţin surprinzătoare, deoarece acesta i-a luat de mai multe ori apărarea Oanei, in emisiunea de la Antena1, şi cunoştea cazul ei foarte bine. Săptămâna trecută, când bruneta avea interdicţie de a vorbi despre dosarul de şantaj şi despre audieri, avocatul a intervenit în locul ei şi a explicat cum stau, de fapt, lucrurile. "Oana e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu o sumă de bani. Oana a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a 6 operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune. Oana a cerut contravaloarea a şase operaţii estetice de mare precizie şi măsură. Din păcate, ea a ales o metodă nefericită de intra în sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arată că sânii Oanei au fost făcuţi praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek a aruncat plicul cu bani în maşina Oanei Zăvoranu, iar ea nu i-a numărat. Există un martor fundamental în favoarea Oanei. Nu cunosc conţinutul acestor mesaje trimise de Oana medicului Marek Vâlcu. Nu s-a realizat procedura de flagrant", a spus acesta, vineri.

Citeste şi:

Ceartă ca uşa cortului în direct! Oana a făcut o criză de nervi: «Latri pentru bani, te dau în judecată»

 EXCLUSIV 4 mistere ale dosarului «Zăvo, şantaj cu silicoane»

Cum arată sânii Oanei Zăvoranu, la o lună de când şi-a pus silicoane de un kilogram!

Mai multe