Oana, amantul ţi-a dat o maşină buşită?

15 iunie 2011 15:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Nici nu au băgat actele de divorţ, că Oana Mareş şi Augustin Viziru au deja vieţi separate. Click! a aflat în premieră că vedeta Antena 2 şi-a găsit consolare în braţele afaceristului Dragoş Săbăreanu, care i-a dat pe mână o maşină de la firma lui, vai de capul ei.

A trecut de la Mercedes A Classe, la Volkswagen Golf, odată cu schimbarea bărbaţilor din viaţa ei. Dacă în pat are tot un mascul frumuşel şi potent financiar, la maşini nu a avut acelaşi noroc.

Oana a primit, de la amantul ei, proprietar al unei firme de decoraţiuni din sticlă, o maşină de serviciu, care necesită urgent serioase îmbunătăţiri.

Dragoş Săbăreanu (foto: Arhivă personală)

Autoturismul este lovit lateral, semn că cel care a condus-o până la Oana a fost victima unui accident minor, este foarte zgâriat, dar şi extrem de prăfuit.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe frumoasa blondă marţi seară, la plecarea de la studiourile Antenei 2, unde realizează emisiunea „It's show time", la volanul acestei maşini, fiind dovada clară că are o legătură cu Dragoş Săbăreanu.

Contactat telefonic, bărbatul nu ne-a infirmat, dar nici nu a dorit să facă vreun comentariu.

Oana şi Augustin Viziru se despart după o relaţie cu năbădăi, de 11 ani.

Recent, blonda a recunoscut că deveniseră mai degrabă prieteni, decât iubiţi, şi că au amânat anunţul oficial pentru a-l proteja pe tatăl lui Augustin, care are serioase probleme de sănătate.

Au fost împreună 11 ani

Oana Mareş (31 de ani) şi Augustin Viziru (30 de ani) s-au căsătorit în 2009, iar acum au anunţat că divorţează după o relaţie de 11 ani.

Click! a dezvăluit miercuri cine este amantul Oanei.

Citeşte şi:

EXCLUSIV El e amantul Oanei Mareş!

Augustin Viziru: „Voiam să ne despărţim mai demult" - VIDEO

Oana Mareş a plecat de acasă şi divorţează de Augustin Viziru!

Mai multe