Oana la amanet, Lis la păcănele

27 martie 2013 17:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Criza financiară pare să-i fi afectat şi pe soţii Lis. Nu ştim dacă pasiunea pentru "păcănele" a lui Viorel Lis este cauza, cert e că fotoreporterii Click! au surprins-o pe consoarta fostului edil-şef al Capitalei la o casă de amanet.

Drumurile Oanei Lis la amanet sunt tot mai dese în ultimul timp. Fotoreporterii Click! au surprins-o de mai multe ori ieşind din locaţia respectivă. Niciodată însă, blonda nu recunoaşte că ar intra aici pentru a face rost de  bani.

Oana îi înmânează vânzătoarei o hârtie, apoi aceasta ia un inel din vitrină

O dată ne-a spus că a schimbat bani la casa de schimb din incintă, iar ieri ne-a explicat că a avut de recuperat nişte bijuterii amanetate de o verişoară.

"O verişoară de-a mea, care e surdo-mută, avea de ridicat nişte bijuterii: două inele, un lănţic, nişte cercei...Contractul era pe numele meu, pentru că ea având probleme, o mai ajut eu. Am plătit ce avea de plătit, iar apoi m-am uitat pe acolo să văd şi eu ce bijuterii mai au la vânzare", ne-a spus Oana Lis, care a recunoscut că o singură dată şi-a amanetat şi ea un inel, atunci când a fost strâmtorată financiar.

Viorel Lis e un împătimit al jocurilor de noroc

„Nu e o ruşine dacă nu ai bani. O dată mi-am lăsat şi eu la amanet un inel. Voiam să-mi cumpăr ceva şi nu mai aveam bani. Mie nu-mi place să mă împrumut şi nici lui Viorel nu am vrut să îi cer bani. Ulterior, am luat înapoi inelul", ne-a spus blonda. În acest timp, fostul primar continuă să-şi petreacă timpul în saloanele cazinourilor sau la „păcănelele" de cartier. 

Mai multe