Oana, la amanet pentru Viorel Lis!

8 ianuarie 2012 17:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu recunoaşte în ruptul capului că ar avea probleme cu banii. Oana Lis a fost surprinsă, zilele acestea, de fotoreporterii Click!, vizitând o firmă de amanet, unde îşi lăsase aurul ca să îi poată procura soţului său, Viorel, bani pentru „meteahna" sa, păcănelele.

Problemele financiare cu care se confruntă în ulti­ma vreme, mai ales de când Viorel Lis îşi cheltuie toată pensia la păcănele, îi dau mari bătăi de cap Oanei.

Zilele trecute, ea a ieşit val-vârtej din casă, chitită să recupereze nişte bijuterii din aur, pe care le amanetase cu ceva timp în urmă.

Ea a fost prima dată să îşi ia fratele, pe Ştefan, din Băneasa, după care l-a lăsat acasă. Apoi, a mers direct pe Calea Moşilor la un centru Exchange, unde a schimbat nişte bani.

Cu ceva finanţe în buzunar, Oana s-a îndreptat spre fir­ma de amanet din vecinătatea Exchange-ului, cu gândul să-şi ia înapoi lănţişorul de aur şi cele câteva inele lăsate acolo de ceva timp.

Din păcate, spre supărarea ei, soţia lui Viorel Lis nu a a avut suficienţi bani ca să poată recupera preţioasele podoabe.

Contactată de Click!, roşcata are o altă versiune. "Am fost să prelungesc contractul pentru nişte bi­juterii din aur pe care o ve­rişoară de-a mea le are acolo.

Ea e bolnavă. Am mers eu şi am pus bani de la mine să nu piardă aurul pentru că o mai ajut din când în când cu bani", ne-a spus ea.

Viorel Lis mimează sexul cu o vacă

Fostul primar al Capitalei n-are nici o "apăsare", chit că se luptă cu probleme financiare.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins, vesel nevoie mare, la ieşirea dintr-un restaurant, când i-a căşunat pe o vacă din lemn.

Animalul, decor la terasă, i-a stârnit se pare pofta de sex, Lis mimând chiar câteva gesturi "specifice".

Mai citeşte:

Oana Lis: «N-am avut niciodată în copilărie sărbători fericite, numai certuri şi bătăi»

Oana Lis, la un pas să îşi rupă gatul! Află cum s-a întâmplat!

Oana Lis îşi condimentează viaţa sexuală: «Ne uităm la filme porno»

Mai multe