Oana Radu, despre relația cu fostul iubit: «Nu mi-a fost atât de fidel»

28 ianuarie 2020 16:26   Actualitate
Ultima actualizare:

În urmă cu aproape 3 luni, Oana Radu dădea vestea cutremurătoare a morţii iubitului ei. Tânărul a fost incendiat cu un cocktail Molotov şi timp de 25 de zile, medicii de la Spitalul Floreasca au încercat să-l salveze, însă corpul lui a cedat. De atunci, cântăreaţa încearcă să-şi revină şi s-a întors pe scenă după ce şi-a anulat o lungă perioadă multe evenimente.

Oana Radu a suferit teribil şi a ajuns să aibă probleme mari cu banii din cauza tragediei prin care a trecut, renunţând câteva luni la cariera ei muzicală.

Iubitul Oanei Radu, incendiat în club cu un cocktail

În luna septembrie a anului care tocmai a trecut, Oana Radu a trecut prin momente critice atunci când iubitul ei din perioada respectivă, Alin, a încetat din viață după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov. Artista făcea atunci apeluri disperate către oricine putea dona sânge pentru a-l ajuta pe partenerul său, care a stat o perioadă internat în spital. 

”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[...] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred.”, a spus artista într-o emisiune tv.

”Eu în trei ani am trăit multe lucruri, atât fizic, cât și psihic”, a mai precizat cântăreața. 

”Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a mai spus aceasta în emisiunea TV.

Oana Radu și-a refăcut viața amoroasă alături de antrenorul ei de fitness

 La doar câteva luni distanță de la moartea acestuia însă, se pare că fosta concurentă de la „Vocea României” și-a găsit alinarea în brațele antrenorului său, Cătălin Dobrescu, cu care a publicat și câteva imagini în mediul online, în timp ce cei doi se țineau de mână. 

Mai multe