Oana Roman ştie de glumă! A spus bancuri despre ea la Radio 21

18 ianuarie 2013 12:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Roman a fost invitată la Radio 21, la emisiunea "Matinalii Radio 21", prezentată de Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco. Ea a vorbit despre glumele care se fac pe seama ei.

“Nu am o problema cu asta atata timp cat bancurile despre mine raman intr-o nota de decenta. Ok, facem bancuri, radem, glumim, dar trebuie sa avem bun simt”, a declarat Oana Roman.

Manuel Dinculescu a dezvaluit ca, in pauza de publicitate, Oana Roman a spus bancuri auzite de-a lungul timpului, care au amuzat-o chiar daca ea insasi era subiectul.  “Ne-a zis in pauza de publicitate ca ii plac doua bancuri despre ea. <<Cand merge la film, Oana Roman sta langa toata lumea>>, le-a exemplificat Manuel Dinculescu ascultatorilor. “Da, nu stau langa toata lumea? Mie imi place sa socializez, nu ma deranjeaza sub nicio forma sa am foarte multa lume in jur”, a replicat vedeta Kanal D. Alt banc amuzant si pentru Oana suna in felul urmator: “Ce face Oana Roman cu bancurile facute pe seama greutatii ei? Le gusta!”

“Nu am nicio problema cu acest fel de bancuri despre mine, dar cand ma jignesti mult prea mult, e normal sa nu-mi placa!”, a adaugat Oana Roman.

Mai multe