Oana şi-a luat-o de la Viorel Lis - FOTO

6 februarie 2012 13:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Criticată de presă pentru faptul că s-a îngrăşat, Oana Lis a trecut imediat la măsuri. Împreună cu soţul ei, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, Oana a început antrenamentele de kempo cu profesorul Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Romane de Kempo.

Oana a fost inspirată în alegerea metodei de slăbit cu antrenamente kempo, după ce a citit în presă despre alte vedete care au îmbrăţişat acest sport. Astfel, Oana şi Viorel Lis se adaugă unui şir lung de persoane publice care s-au îndrăgostit de fenomenul kempo, care a devenit parte integrantă din programul lor : Claudette, Diana Bişinicu, Daniela Gyorfi, Camelia Potec, Adrian Enache sau Ruxandra Dragomir.

"Îmi place de mor la kempo pentru că îmi dă foarte multă energie şi o stare de bine, reconfortantă. La început, Viorel nu a vrut să ia parte la antrenamente dar ulterior, când m-a văzut pe mine încântată, şi-a pus şi el kimono-ul pe el şi a participat la antrenamente. Ne-a crescut adrenalina atât de tare că am fost la un pas să ne batem pe bune. El a început primul, când a profitat de neatenţia mea ca să-mi dea una la fund. Ne-am ditstrat foarte tare şi vom continua cu siguranţă lecţiile de kempo, eu pentru că vreau să slăbesc, iar Viorel pentru că îi place sportul foarte mult", a declarat Oana Lis.

Mai multe