Oana Stancu de la Antena 3 se simte ameninţată cu violul: «Sunt mesaje de o violenţă sexuală pe care nimeni nu şi-o poate închipui»

18 martie 2014 19:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Jurnalista Oana Stancu a dezvăluit că a câştigat un proces cu revista Kamikaze, după apariţia unui articol la adresa ei.

Ea a explicat situaţia într-o postare pe Facebook: "Ce au făcut susținătorii domnului Băsescu în ceea ce mă privește... nu am vrut să spun niciodată. Eu rezolv lucrurile așa cum trebuie într-o democrație. Nu am cerut mitinguri sau orice altceva de genul acesta. Am acționat pe cale legală. Am dat în judecată revista Kamikaze.

Am câștigat procesul și trebuie să îmi plătească o anumită sumă. Din punctul meu de vedere trebuie să plătească mult mai mult pentru ca un astfel de gest să nu se mai repete. Redactorul-șef al acestei publicații, Cătălin Prisăcariu, este realizator la B1 TV. Mie nu îmi vine să povestesc ce mi s-a întâmplat. Nu am făcut o depresie din acest lucru și nici nu am dat prea multă importanță unei astfel de golănii. Sunt și multe mesaje de neprodus, de o violență sexuală pe care nimeni nu și-o poate închipui. Nu denotă decât o dorință de a face rău".

Articolul apărut în revistă se numeşte "Mă ofer s-o **t pe Oana Stancu şi să-l bat pe Mircea Badea".

Mai multe