Oana Zăvoranu, către Pepe: «Nu-i urez Ralucăi "Casă de piatră" pentru că nu o cunosc»

20 aprilie 2012 6:21   Actualitate
Ultima actualizare:

În urma unui dialog presărat cu ironii şi cu insinuări acide, Oana şi Pepe au convenit să rămână în relaţii amiabile, deşi nu şi-au spus niciun cuvânt timp de un an de zile.

După ce i-a urat "Casă de piatră" proaspătului însurăţel, Oana a mărturisit că Ralucăi nu-i poate dori acelaşi lucru deoarece, nefiind invitată la cununie, nu a avut ocazia să o cunoască personal. «Eu îţi urez ţie "Casă de piatră" în general. Mi-e greu să-i urez "Casă de piatră" cuiva pe care-l nu-l cunosc», a spus Oana.

Luat prin surprindere de fosta soţie, Pepe şi-a adus totuşi aminte de relaţiile Oanei din trecut, printre care se numără şi cea cu Tudy, bărbatul pentru ei au divorţat. "Eu nu am avut o problemă decât cu relaţia ei cu Tudy. Nu m-am luat nici de relaţia ei cu Mirco, nici de Stefănel ăla sau cum îl cheamă, nici de actualul", i-a transmis el.

"Dacă tu te-ai căsători eu nu ţi-aş ura Casă de piatră doar ţie, ci la amândoi", a mai spus Pepe.

Fosta doamnă Pascu a ţinut să-i reamintească lui Pepe că şi ea este o femeie foarte orgolioasă, iar decizia de a lăsa în spate ranchiuna dintre ei a fost una luată cu greu.

«Eu am fost fată fină şi ţi-am urat "Casă de piatră". Deja este prea mult pentru mine că am făcut-o», a completat Oana.

Mai multe