Oana Zăvoranu, declaraţii uimitoare despre Pepe. «Aş vrea să-l iau în braţe...»

21 martie 2014 10:36   Actualitate
Ultima actualizare:

S-au iubit cu adevărat aproape şapte ani de zile, dar idila lor s-a închieat cu un scandal monstru. Oana Zăvoranu pare să fi revenit la sentimente mai bune faţă de fostul soţ, Pepe, pe care până de curând nu ezita să-l facă albie de porci cu orice ocazie.

Îngroapă securea războiului? Oana Zăvoranu a schimbat tonul atunci când recent a fost întrebată de fostul ei soţ, Pepe.

"Eu nu mai am nimic cu el. Mi-a făcut mult rău, a vorbit foarte urât despre mine şi înţeleg de ce a făcut lucru ăsta. Am greşit şi eu. Eu nu-l mai urăsc. Îi doresc să fie fericit cu Raluca, să aibă copii. Trebuie să recunosc că mi-e dor de el. Am putea nu să fim prieteni, ci măcar să ne salutăm şi să ne comportăm ca doi oameni normali. Ne-am iubit şapte ani şi a fost dragoste între noi.

Nimeni şi nimic nu ne poate lua ce am avut. Noi nu am stat împreună că eram legaţi de copii, căţei, purcei, a fost pur şi simplu dragoste. Mi-e dor să-l iau în braţe şi să-l întreb «ce faci, Pepe?». Doar atât. A fost bărbatul vieţii mele. Cu Tudy a fost pasiune", a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Oana Zăvoranu şi Pepe s-au căsătorit în 2006, iar în primăvara anului 2011 au decis să divoţeze. Pepe şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de Raluca Pastramă, cu care are o fetiţă, Maria, în vârstă de un an şi jumătate, în timp ce bruneta s-a despărţit de jurnalistul Răzvan Dumitrescu, iar în prezent este tot mai des văzută în compania unui tânăr student israelian, Tomer.

Mai multe