Oana Zăvoranu: «I-au băgat sârmă în buze fostului iubit al Ralucăi»

26 aprilie 2012 5:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu continuă seria dezvăluirilor! Actriţa descrie cu lux de amănunte tortura la care a fost supus fostul iubit al Ralucăi Pastramă, actuala soţie a lui Pepe, nimeni altul decât fratele unui cunoscut personaj din televiziune.

Pepe „n-ar fi străin" de mutilarea fostului iubit al soției sale Raluca, susţine Zăvo. Vedeta a declarat că fostul iubit al Ralucăi a încercat să-l șantajeze pe Pepe cu fotografiile cu soția lui goală și de aceea a fost torturat.

"De mai multe zile, toată lumea vorbeşte la modul «Ai auzit ce a păţit fostul iubit al Ralucăi Pastramă, cum l-a mutilat Pepe?». Aşa spune lumea, «mutilat de Pepe»... Acum, că l-a mutilat Pepe, că a asistat, că el a pus, că Pepe a fost cu ăştia din clan... nu ştiu. Am înţeles că i-au băgat sârme în gură, în buze... Cu vreo două săptămâni înainte de cununia lui Pepe cu Raluca, am fost contactată de un tip care mi-a spus că e prieten cu fostul iubit al Ralucăi. El mi-a zis: «Oana, Raluca l-a prostit pe Pepe, nu crezi că a venit momentul să-i răspunzi lui Pepe cu aceeaşi monedă? Doar ştii, la vremea respectivă, ce ţi-a făcut cu Tudy! Am şapte-opt poze compromiţătoare cu Raluca goală în oglindă».

I-am spus că nu mă interesează subiectul, dar am trimis pe cineva să vadă despre ce poze este vorba. Persoana respectivă s-a întâlnit cu tipul respectiv, omul avea aceste poze şi i-a spus că vrea 1.500 de euro pe ele. I-am transmis că nu dau atâţia bani. Atunci mi-a zis că există şi un filmuleţ în care asta face sex oral, dar că prietenul lui nu e foarte sigur dacă vrea să dea această înregistrare, pentru că îi este frică să nu fie omorât. Nu m-am arătat interesată să dau mii de euro şi i-am explicat că nu mai am nicio legătură cu Pepe. Aici s-a încheiat discuţia mea cu acest om care m-a sunat", a declarat, pentru Ring, Oana Zăvoranu.

Mai multe