Oana Zăvoranu îi face praf pe Pepe, Raluca Pastramă şi Măruţă. Uite ce mesaj dur le-a transmis!

19 mai 2013 9:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Actriţa îi ameninţă pe Cătălin Măruţă şi Pepe că îi va chema prin tribunale pentru a plăti umilinţele la care a fost supusă la emisiunea moderată de soţul Andrei. 

Oana se plânge în mesaj că a fost calomniată de Pepe la emisiunea lui Cătălin Măruţă, pe care l-a numit "oltean mitocan", dar promite că cei doi nu vor scăpa nepedepsiţi. Ea a lansat un atac dur la fostul soţ, pe care îl acuză de "linşaj".

"NU ŞTIE PUBLICUL MULTE DESPRE EL, DAR AM SĂ VI LE ZIC CĂ ŞI EL ZICEA , că eu PROBEZ, el doar latră ca o babă analfabetă :)))

A sosit vremea să îi reamintesc că EU sunt NAŞA LUI, EU L-AM CIZELAT, PARFUMAT ŞI FĂCUT SĂ SE VORBEASCĂ DE EL RESPECTOS, EU L-AM ÎNVĂŢAT SĂ SE ÎMBRACE, ÎNCALŢE, PIEPTENE, PARFUMEZE...că doar nu analfabeta cât calul care nu ştie nici unde e wc-ul că îl avea prin curte:))...

Jur ca o să mă distrez cu ce am pt voi:)", a scris Oana pe pagina ei de socializare.

Ea a subliniat că a încercat să rezolve problemele pe care le are cu Pepe pe cale amiabilă. "Deşi i-am oferit de TREI ORI PACE PUBLIC A REFUZAT, A BĂTUT CU PUMNUL ÎN MASĂ CĂ EL VREA DREPTATE......BRAVO, bine a făcut!.., prima lui «dreptate» am primit-o , mai are o altă panaramă de proces în care vrea bani că am zis că are pantaloni roz şi e ţigan....scuze, avea pantaloni lila şi e australian:))))).....deci şi aici se va face dreptate pentru MINE....dar de la mine vin procese serioase, nu bambilice cât creierul lui redus....

Sunt multe  "surprizuţe pe care i le-am pregătit, că eu nu las NIMIC NEPLĂTIT....şi e valabil pentru ORICINE ÎŞI MAI PERMITE SĂ MAI COMENTEZE URÂT SAU LA MIŞTO DE MINE", a continuat în acealaşi stil, Oana.

Mai multe