Oana Zăvoranu îl face praf pe Costin Mărculescu: «Pepe şi prietenii lui te-au pozat în fundul gol şi râdeau de tine!»

30 aprilie 2012 22:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta a ţinut să-i spună lui Costin Mărculescu faptul că Pepe şi prietenii lui nu-l apreciau deloc, ba mai mult, îşi băteau joc de el frecvent.

"Te-au pozat în fundul gol, te făceau poponar. Eu nu te-am umilit niciodată. O să vină vremea când o să-mi dai dreptate. Ştii câte filmuleţe compromiţătoare are Pepe cu tine? Făceau glume pe seama ta! Dacă nu aveau de cine să râdă, te aduceau pe tine", i-a spus Oana lui Costin Mărculescu.

"Pepe şi prietenii lui îl batjocoreau pe Costin. L-au pozat odată, când i se vede fundul. Râdeau ca nişte tembeli. Au râs ca proştii o oră în timp ce ziceau: «Uite cum stă cu bucile pe-afară»", a declarat bruneta la Kanal D.

În replică, Mărculescu a spus că nu erau decât farse pe care şi le făceau unii altora. El a povestit la rândul său cum, odată, Oana a primit şi ea o pedeapsă şi a trebuit să spargă două ouă între picioare.

Însă Oana a mai povestit un episod: "Costin venise la o petrecere cu o prietenă. Pepe şi prietenii lui, printre care şi Liviu Vârciu, au băgat-o în patul lor pe acea fată. Costin a venit aproape plângând la mine la uşă şi mi-a povestit ce i-au făcut. Mi-a zis: «Oana, eu vreau să plec şi să o duc şi pe fată acasă». Nu-i erau deloc prieteni, îşi băteau tot timpul joc de el", a concluzionat Oana.

Mai multe