Oana Zăvoranu, în lacrimi la TV: «Am fost gravidă cu Pepe şi am pierdut sarcina din cauza mamei lui»

26 aprilie 2012 15:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Bruneta spune că, pe vremea în care avea cu Pepe două luni de relaţie, a rămas însărcinată cu acesta şi a pierdut copilul din cauza mamei lui.

"A venit maică-sa într-o zi peste noi în casă şi a vrut să mă dea afară din casă, m-a înjurat de mamă şi de tată. Mi-a spus să ies din casă şi să dea Dumnezeu să mă opresc în primul tramvai. L-am pus atunci pe Pepe să aleagă între mine şi ea. Atunci eram însărcinată cu Pepe", a dezvăluit ea.

"Maică-sa s-a dus acasă şi a spus că eu am bătut-o. Taică-său l-a sunat şi m-a făcut curvă şi tinichea. Ne-am dus la părinţii lui în acea zi, am ajuns în faţa casei şi a ieşit  şatra şi a început să dea cu pietre în maşină şi să scuipe. Pepe m-a rugat să rămân în maşină şi s-a luptat cu toată şatra. Le-a spus părinţilor lui "Din acest moment, uitaţi că exist". S-a urcat în maşină şi am plecat acasă. Pe drum mi-a spus ceva ce nu o să uit niciodată, că şi-ar fi dorit să fi fost de la casa de copii. Atunci a fost primul avort pe care l-am făcut atunci cu Pepe, am pierdut sarcina din cauza supărărilor. Maică-sa mi-a spus că se pişă pe copilul meu"

Mai multe