Oana Zăvoranu, în stare gravă la urgenţă

3 aprilie 2011 13:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu se pare că a fost doborâtă de scandalul în care este implicată, motiv pentru care ajuns la urgentă. Cauza: nu ar fi mâncat de o săptămână.

Update 19:05 ştirileprotv.ro au anunţat că Oana nu se afla pe Dorobanţi atunci când i s-a făcut rău, ci că aceasta ar fi înghiţit mai multe pastile şi ar fi leşinat în casă.

Update 18:30 Oana a fost transportată la spitalul CF2 din Capitală, la secţia ginecologie.

Oana a cerut ca medicii de la Spitalul Floreasca să nu dezvaluie ce probleme de sănătate are. Ea a cerut să fie transferată la spitalul CF2.

Update 18:20 Mărioara Zăvoranu a lăsat la o parte duşmănia cu fiica ei şi a fost să o vadă la spital. Ea a declarat că Oana ar fi avut o cădere de calciu şi că nu este nimic grav, conform antena3.ro

Update 17:30  Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a precizat că aceasta prezenta hemoragie nazală şi o stare lipotimică (de leşin), potrivit mediafax.

Update 17:05  Surse medicale spun că Oana ar fi pierdut sarcina şi că Tudy se află alături de ea la spital. Mai mult, Cătălin Botezatu ar fi venit şi el să o îmbărbăteze pe Oana.

Săptămâna trecută ea a anunţat că este însărcinată cu Tudy. Oana a ajuns la spital, iar medicii au fost nevoiţi să o ajute să respire cu o mască de oxigen.

Oana se afla împreună cu Ana Maria Prodan într-o cafenea din zona Dorobanţi, în momentul când i s-a facut rău

Aceleaşi surse spun că Oana Zavoranu nu ar fi mâncat de câteva zile, aproape o săptămâna, şi a leşinat de foame.

Ea a ajuns la Spitalul Floreasca însoţită de impresara ei Ana Maria Prodan. Cei de la SMURD au stabilizat-o, iar acum ea se află încă la Urgenţă, informează ştirileprotv.ro.

Citeşte şi:

Clickconcurs: Urmează să aflăm că Oana Zăvoranu are o sarcină extrauterină după modelul «Vârciu»?

Pepe: «Şi dacă-i gravidă, Oana nu o să ţină sarcina»

Ana Maria Prodan: «Şi ce dacă Oana este gravidă cu Tudy?»

Oana Zăvoranu a mărturisit: «Sunt însărcinată cu Tudy»

Oana Zăvoranu s-a întâlnit cu Pepe. Află ce s-a petrecut

Mai multe