Oana Zăvoranu: «Mi-am stropit maşina cu urină ca să scap de blestem!»

19 februarie 2010 16:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu s-a speriat atât de tare când a găsit, joi noaptea, un pui congelat pe maşina sa, încât a fost ferm convinsă că e vorba despre magie neagră. Pentru a scăpa de blesteme, Zăvo a stropit maşina cu propria urină.

Aflată de câţiva ani în război cu mama sa, pentru averea de două milioane de euro a familiei, Oana bănuieşte că cea care ar vrea să o distrugă prin magie neagră este chiar Marioara.

„Joi noaptea, a venit un poliţist comunitar să mă anunţe că am un pui congelat pe maşină. Eram în baie, când a sunat la uşă. Cum mama s-a dus în ultima vreme pe la vrăjitoare, mă gândesc serios că este mâna ei. E clar că vrea să-mi facă rău!", a declarat ea, plină de furie, pentru Click!

Superstiţioasă din fire, Oana n-a vrut să atingă zburătoarea aducătoare, chipurile, de ghinion, apelând la un truc băbesc: „Mi-a zis cineva că dacă stropesc puiul cu urină şi îl las acolo toată noaptea scap cu viaţă. Eu şi Pepe am făcut pipi într-o sticlă şi am turnat urina peste maşină, dar şi peste puiul mort. Abia dimineaţă am trimis şoferul să ducă maşina în spălătorie", ne-a mai spus ea, şocată de cele întâmplate.

Oana cere acum răzbunare şi, pentru a nu crede cineva că fabulează, a chemat în miez de noapte o echipă de la OTV, care a filmat întreagă scenă desprinsă parcă dintr-o comedie neagră.

Mai citeşte:

Zăvo: «Mama şi-a făcut liposucţie ca să arate bine la închisoare»

Zăvoranu: "Huidu să stea în troaca lui ordinară!"

Oana Zăvoranu: «Nu m-aş mai fi întors din SUA»

Ce încărcată a venit Zăvoranu din vacanţă!

Zăvo şi Pepe au spart două miliarde în America!

Sexy-Crăciuniţa Oana Zăvoranu ne arată degetul mijlociu

Oana Zăvoranu, iar vrei să rămâi şomeră?

Oana Zăvoranu vrea să se cloneze

Oana Zăvoranu a clacat la OTV!

Zăvoranu îşi acuză mama de fals în acte

Oana crede că mama ei i-a pus puiul pe capotă, ca să-i facă vrăji

Marioara Zăvoranu :"Nu eu i-am făcut farmece Oanei. Cum poate crede aşa ceva?"

Zăvo a turnat o sticlă cu pipi peste puiul congelat

Mai multe