Oana Zăvoranu minte de îngheață apele! Medicii dau verdictul: e sănătoasă tun

30 mai 2014 22:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul Elias din Capitală după ce a acuzat dureri groaznice de cap.

Apropiaţii actriţei au lăsat să se înţeleagă că vedeta în vârstă de 39 de ani a fost internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias şi că ar fi suspectă de meningită.

Contactat de ziarul Ring, directorul medical al Spitalului Elias, medicul specialist ORL Daniela Safta, a precizat că fosta soție a lui Pepe nu are nici una dintre problemele de sănătate vehiculate.

„Oana Zăvoranu a produs mai multă vâlvă în spital. S-a prezentat la camera de gardă şi a fost diagnosticată cu o migrenă, nici măcar timpanul nu îl are perforat. I s-a dat o reţetă şi trebuie să mai facă nişte investigaţii pe care nu ştiu dacă le-a făcut sau nu. Nu a fost internată în spital... pentru o durere de cap nu internăm oamenii. Să fim serioşi, lucrez de 33 de ani la ORL şi am întâlnit doar două cazuri de meningită acută. Totul este o minciună!", a declarat medicul specialist ORL Daniela Safta.

Mai multe