Oana Zăvoranu: «Pepe a intrat în belea, i-au pus ţiganii cuţitul la gât!»

12 aprilie 2012 5:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu continuă seria de dezvăluiri la adresa lui Pepe şi a viitoarei lui soţii, Raluca Pastramă

Zăvo este de părere că dragostea dintre Raluca şi Pepe este un aranjament. Bruneta susţine că Pepe nu o iubeşte pe partenera lui şi că este extrem de nefericit, ba mai mult artistul a fost ameninţat cu cuţitul de clanul lui Pastramă.

"El s-a combinat întâmplător sau nu cu piranda asta care este din clanul lui Pastramă, nişte cuţitari cu bani mulţi, pe undeva în Rahova. (...) L-au găsit pe fraier, adică pe Pepe, i-a tras-o, nu i-a tras-o, ce au făcut ei, cert e că a rămas borţoasă, iar lui Pepe i s-a spus clar: «Băieţel, uite cum facem noi: nu mai eşti în balet, nu eşti cu români, nu eşti cu Oana, eşti printre ţigani şi la noi, dacă rămâne una borţoasă sau o dezvirginezi, ori plăteşti câteva sute de mii de euro, ori o iei de nevastă, tăticule, că la noi nu ţine altfel!»

Pepe este nu nefericit, ci terminat de nefericire. A intrat într-un clinci, nu poate spune pentru că e obligat s-o ia pe asta de nevastă, nu poate să spună că a dat-o-n bară, nu poate să spună multe lucruri pentru că îi iau ţiganii gâtul. Şi atunci, la două-trei zile, îl trimit ţiganii frumuşel pe la toate emisiunile ca el să spună cât e de fericit, cum m-a uitat pe mine, cum asta e chiar femeia pe care el o căuta.

La Pepe situaţia e complicată... Taică-su este dator vândut, este făcută o înţelegere şi pentru taică-su să fie iertat de datorie, sunt combinaţii foarte urâte acolo. Pepe e sacrificat şi nu va avea niciodată curajul să recunoască public că se află într-o situaţie tâmpită şi neavând banii necesari pentru a-şi salva familia şi a nu i se pune cuţitul la gât, a apărut şi a povestit cât e el de fericit. Lumea îmi povesteşte cum Pepe vorbeşte despre mine şi plânge", a declarat Oana Zăvoranu pentru ziarul Ring.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu a început să plângă la TV: «Aş vrea să-i spun lui Pepe că îmi lipseşte»

Pepe îi răspunde Oanei Zăvoranu: «Îşi dă singură foc la valiză, sunt atacuri prosteşti»

Mai multe