Oana Zăvoranu, pusă pe şotii: «Am vrut să fac pipi, dar WC-ul era sus, îl ascunseseră de mine» VIDEO

29 ianuarie 2011 15:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a povestit cum s-a îmbătat odată la munte la ziua unui prieten.

Pentru Porsche-ul Oanei Zăvoranu nu există trecere de pietoni!

Oana Zăvoranu: «Mi-am stropit maşina cu urină ca să scap de blestem!»

Oana Zăvoranu: «Îi dau în judecată că mi-au zgâriat maşina!»

Oana Zăvoranu, blocată de o Dacia

Soţia a precizat că ea de obicei nu consumă alcool, dar atunci a fost constrânsă de situaţie şi a dat câteva păhărele peste cap.

"La ziua unui prieten, la munte, eram la o tavernă cunoscută şi acolo îţi dă înainte de masă o ţuiculiţă. N-am vrut să beau, dar sărbătoritul şi toată masa, de 12 persoane, a sărit pe mine...

"Că, hai, mă Oana, nu se poate, trebuie să bei şi tu". Am acceptat şi imediat m-a luat aşa o căldură, după un timp au mai adus câteva pahare, până la urmă am băut şase ţoiuri şi m-am cherchelit rău de tot. Sunt şi dovezi în sensul ăsta. S-a filmat. La un moment dat, am oprit muzica şi am cerut să cânte altceva, dar ăia nu înţelegeau limba română şi au cântat altceva.

Le-am cerut să cânte "La mulţi ani!" sărbătoritului şi ăia au început să cânte "Magdalena!". Am oprit iar muzica, până când cineva de la masa noastră a spus ce vreau să se cânte. La un moment dat, i-am spus lui Pepe că vreau să mă duc la toaletă. Dar acolo nu am putut să fac pipi pentru că nu am găsit WC-ul, pentru că era sus", a povestit Oana la Antena 2.

Mai multe