Oana Zăvoranu: «Să ne unim, toţi cei escrocaţi de Vanessa şi Melissa!»

15 decembrie 2011 21:45   Actualitate
Ultima actualizare:

"Sunt la un pas de a-mi relua averea. Am intrat în posesia maşinii şi a apartamentului", a declarat Oana Zăvoranu pentru Kanal D. "Vreau să le mulţumesc tuturor. Presa este sută la sută alături de mine, vă mulţumesc din suflet", a mai spus ea.

Vedeta a făcut un apel la cei care doresc să o susţină: "Vreau să mă ascultaţi cu atenţie. Etnia romă are o singură calitate. Sunt extrem de uniţi, cum nu suntem noi, românii. Nu se dezic, nu se înfundă. E singura lor calitate. Sunt sută la sută româncă şi fac un apel către români. Haideţi şi noi, românii, să fim uniţi în a demasca această şarlatanie".

Oana Zăvoranu le-a cerut celor care au trecut prin situaţii similare cu a ei să o contacteze, pentru a reuşi împreună: "Vreau să las un număr personal la care să sune toţi cei escrocaţi de Vanessa şi Melissa. Să ne unim să se afle adevărul. Oamenilor le e teamă, ruşine. Eu pot promite că cei care spun ce au păţit pot fi audiaţi cu identitate protejată. Eu îmi recuperez totul. M-am constituit parte civilă, şi voi vă puteţi recupera paguba", a spus vedeta.

Oana promite că va răspunde la numărul de telefon 0767.424.150 şi va încerca să-i ajute pe toţi cei care o apelează. „Nu mă sunaţi cu număr necunoscut. Şi nu mă sunaţi când sunt la emisiuni" a fost singura ei rugăminte. Ea a mai precizat că, în cazul în care apelantul nu vrea ca numele să i se facă public, identitatea îi va fi protejată.

Mai multe