Octavia Geamănu l-a înşelat pe Adrian Artene! Cum a fost posibil

19 iulie 2013 10:45   Actualitate
Ultima actualizare:

După o relație care a durat un an, Adrian Artene și Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1, nu mai formează un cuplu. Ruptura dintre cei doi s-a produs în urmă cu doar câteva zile, iar motivul a fost infidelitatea blondei.

Potrivit unor surse din preajma acestora, Adrian Artene a pus punct relației după ce a aflat că iubita lui îl înșela cu un bărbat mai în vârstă. Dezamăgit de femeia în care a investit multe sentimente pe parcursul anului în care au fost împreună, Artene i-ar fi dat papucii fără să stea pe gânduri.

De altfel, acesta a și făcut o postare pe Facebook în care, deși nu i-a menționat numele, a dat de înțeles că el și iubita lui și-au încheiat conturile.

“În această seară închei o poveste despre care nu voi mărturisi NICIODATĂ mai mult decât în rândurile de față. A fost o poveste decupată dintre filele unui basm, însă o poveste cu un sfârșit dezamăgitor. Octavian Paler spunea că "Pe măsură ce creștem, descoperim că și persoana care nu trebuia să te dezamăgească vreodată probabil o va face".

Din păcate, persoana la care s-a raportat ultima parte a existenței mele a făcut-o!”, a scris Adrian Artene pe pagina sa de Facebook. Aceleași surse spun că între cei doi foști iubiți nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare.

Mai multe