Octavian Bellu, soţul perfect

27 ianuarie 2013 17:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Octavian Bellu nu e doar cel mai mare antrenor de gimnastică din istorie. E şi un soţ model care, atunci când poate, ia asupra sa sarcinile gospodăriei.

Aflaţi într-o perioadă de pauză, Octavian Bellu şi Mariana Bitang se bucură de viaţa de familie. Fotoreporterii ziarului Click! i-au surprins vineri după-amiază pe cei doi la cumpărături. Pentru că soţia sa era absorbită să citească un ziar în maşină, cel care a intrat în magazin şi a achiziţionat cele necesare unui week-end perfect a fost Bellu. Care are experienţă în cumpărături, căci pe vremea când erau la Izvorani, mergea deseori cu microbuzul Federaţiei pentru a cumpăra cele necesare pentru ei şi pentru fete.

Ajunşi acasă, cei doi au stat doar câteva minute, pentru că şi-au scos la plimbare cei trei câini. Octavian Bellu a plimbat ciobănescul german, iar soţia i-a avut în grijă pe cei doi caniche. La un moment dat, pentru a-şi ajuta „jumătatea", Bellu i-a cărat acesteia şi geanta. Dragostea pentru căţei a celor doi e celebră. Ei trimit săptămânal hrană pentru cei aproape 10 maidanezi aciuaţi lângă sala de gimnastică de la Izvorani şi pe care i-au vaccinat şi deparazitat pe propria cheltuială.

Duce geanta nevestei- Octavian Bellu nu se dă în lături de a-şi ajuta soţia  la căratul genţii

Plimbă câinele- Plimbatul ciobănescului german este  sarcina bărbatului  din familie

Mariana Bitang, mare iubitoare de căţei, are grijă de “căţeluşii“ familiei

Mai multe