Oficial din Ghencea: "MM râdea de Duckadam că are doar un costum"

22 aprilie 2011 11:56   Actualitate
Ultima actualizare:

După timpul petrecut de managerul general al Stelei alături de Gigi Becali, Mihai Stoica a preluat şi din defectele finanţatorului, ajungând la rândul său să jignească fostele glorii ale clubului stelist.

"A început să-l vorbească fără ocolişuri pe Duckadam, să râdă de el că n-are decât un costum. Speră să-l forţeze astfel pe Helmut să plece", a declarat un oficial din Ghencea pentru Evenimentul Zilei..

Declaraţia vine la doar cîteva zile după ce MM Stoica l-a cristicat pe Duckadam într-o conferinţă de presă, atrăgîndu-i acestuia atenţia că nu trebuia să-l admonesteze pe Tătăruşanu după meciul cu Astra. 

MM are şi o nouă poreclă: "Bisisica"

Înainte de sărbători, Mihai Stoica se pare că s-a ales şi cu o nouă poreclă din partea colaboratorilor de la Steaua, după ce l-a scos din sărite până şi pe Victor Becali.

"I se spune «Bisisica» pentru că, de când a revenit la club, e singura «oaie» care fuge din turmă. El face numai ce-l taie capul. Nu ascultă de nimeni, nu bagă pe nimeni în seamă. E şi mai infatuat decât era înainte. Mai vorbeşte doar cu Narcis Răducan şi cu Caramarin", a dezvăluit un conducător al grupării din Ghencea pentru Evenimentul.

Mai multe