Ogică, după operaţia iubitei: «Bărbaţi din toată lumea, nu faceţi ca mine!»

24 ianuarie 2012 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

"Viespea lui Ogică" şi-a pus silicoane. Iubitul ei a vrut să asiste la operaţie, dar nu a rezistat până la final.

"Permiteţi să mă mai uit pentru ultima dată la «naturale»", a spus el înainte ca Vanessa să fie pregătită pentru operaţie. Pe tânără au cuprins-o emoţiile: "Nici la bac n-am trăit un asemenea sentiment", a spus ea. Dar, dacă iubita sa n-a simţit nimic, anestezistul făcându-şi bine treaba, pentru Ogică operaţia a fost mai mult decât putea el suporta.

"Aş prefera să ies" a fost tot ce a mai putut spune, înainte de a părăsi sala. "Bărbaţi din toată lumea, nu faceţi ca mine! Nu e prea frumos ce se vede la o operaţie. Am fost foarte speriat", a spus el pentru "Acces direct", atunci când starea de rău i-a mai trecut. În schimb, şi-a revenit la timp pentru a fi alături de partenera sa atunci când aceasta s-a trezit.

Aflaţi în platoul emisiunii, Clejanii au reînceput duelul pe tema silicoanelor. Deşi iniţial Viorica părea să nu mai fie o adeptă a implanturilor, bucuria lui Ioniţă n-a durat prea mult: pe soţia sa altceva o mira: "Cum să ceri hamburgeri cu cartofi prăjiţi?!" "Poate îmi vine să-mi pun şi eu. Dacă fata asta n-a simţit... La final o să cer ciolan cu varză!", l-a provocat ea. "Ţie nu trebuie să-ţi pună, ci să-ţi mai scoată!", a fost el de părere.

Slobozi la gură cum îi ştie toată lumea, cei doi nu s-au dezminţit nici în privinţa sfaturilor pentru Ogică şi iubita sa: "Să iei în gură o ţâţică!", i-a transmis Viorica. "Am ce să iau acuma, nu vedeţi?", i-a răspuns acesta. "Aş fi vrut poate o mărime mai mare, dar e bine şi aşa", şi-a spus el oful, în timp ce "pacienta" se hidrata cu o supă: "El mi-a făcut-o, e un om extraordinar", şi-a lăudat ea partenerul.

Mai multe