Ogică renunţă la «viespe» din cauza geloziei

25 februarie 2013 15:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Stelian Ogică şi soţia sa, Cassandra, divorţează după un an de căsnicie. Motivul separării celor doi se pare a fi gelozia extremă a Cassandrei, după cum declară Ogică.

Stelian şi Cassandra Ogică au avut o căsnicie scurtă, dar tumultoasă. După o perioadă de declaraţii de dragoste siropoase, aceştia s-au căsătorit în urmă cu un an. Relaţia lor a fost una intens mediatizată, certurile şi împăcările acestora fiind în prim-plan. Acum însă Ogică a decis că nu doreşte să continue povestea de iubire, intentând divorţul femeii alături de care şi-a petrecut ultimul an din viaţă. Celebrul "câştigător" de la Loto mărturisea la "Poveştiri adevărate" că gelozia soţiei, femeia cu cea mai mică talie din România, i-a dat de cap.

" Dacă mă uitam la televizor sau la o poză aveam probleme cu ea. Îmi controla telefonul şi Facebookul tot timpul şi dacă găsea pe cinvea care arată bine, îi dădea un mesaj nu prea plăcut sau chiar o ştergea din lista mea de prieteni. Am hotărât să divorţăm şi nu vreau sa fac prea mult tam-tam. M-aş bucura să găsească un băiat care să scoată din ea toate calităţile pe care nu le-am scos eu."

Mai multe