Olivia Steer: «Nu putem fi sănătoși mâncând ce se nimerește»

13 februarie 2012 6:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia lui Andi Moisescu trage un semnal de alarmă asupra junk-food-ului și mâncării otrăvite cu sare iodată.

"Nu am putea să fim sănătoşi şi nici nu suntem mâncând ce se nimereşte, fast-food sau hrănindu-ne pe fugă. Mâncarea noastră de zi cu zi e contaminată cu pesticide şi fertilizatori pe ogoare, este contaminată apoi cu coloranţi şi conservanţi în fabricile de prelucrare şi e devitalizată pe drumul lung de la supermarket până în farfurie. Apoi o mai otrăvim şi noi cu potenţiatori de arome şi sare iodată în plus. Ei bine, când devii conştient de acest traseu lung al otrăvirilor, începi să cauţi soluţii pentru o hrană cât mai curată. Conceptul bio s-a născut din dorinţa de a «mătura» drumul hranei", a explicat prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste", de la Acasă TV" pentru ziarul Ring.

Mai multe