Olivia Steer, «război» pentru nepoţel

10 ianuarie 2011 17:50   Actualitate
Ultima actualizare:

După moartea Laviniei, Elena Steer, bunica lui Alexandru, a primit în grijă copilul de cinci ani. Femeia s-a mutat cu nepotul în Bucureşti, la Olivia Steer.

„Alex face consiliere la un centru de sănătate mintală din Capitală şi face cursuri de logopedie", explică bunica sa. Copilul a avut probleme cu vorbirea de mic şi a suferit un şoc emoţional la moartea mamei.

„Medicul ne-a recomandat să-l ţinem pe Alex într-un mediu familiar", explică Elena Steer. „De la moartea mamei, Alex nu poate adormi dacă nu suntem lângă el, eu sau Olivia", a mai spus bunica.

Szolt Lokodi, tatăl copilului, a cerut să vadă băiatul în decembrie.

„I-am explicat că poate veni să-l vadă dar că nu este recomandat de medici să scoată copilul din mediul său", spune Elena Steer.

„În 29 decembrie, a venit la Oradea cu doi poliţişti. Alex era în Bucureşti. Ar fi fost un şoc pentru băiat să vadă poliţia la uşă", spune bunica. Procesul de custodie nu a fost încă deschis, iar bunica speră că toate neînţelegerile vor fi rezolvate.

„Am fost la Oradea pentru că nu reuşisem să stabilesc o comunicare cu familia Steer", spune Szolt Lokodi.

„Săptămâna trecută am fost la Bucureşti şi am discutat cu Olivia. Mi-am văzut copilul şi m-am jucat cu el", a spus tatăl.

„Nu pot spune încă nimic despre custodie. Vor urma proceduri juridice şi vedem ce se va întâmpla. Sigur că mi-aş dori custodia copilului", a mai spus tatăl.

Lavinia şi-a crescut singură copilul

Lavinia Steer s-a despărţit de Szolt Lokodi, tatăl copilului, în urmă cu cinci ani, pe când era însărcinată. Sora Oliviei Steer a murit în noaptea de 1 spre 2 decembrie 2010, la 38 de ani, de cancer.

Citeşte şi:

După moartea surorii sale, Olivia Steer se luptă pentru copilul rămas fără mamă

Uite ce mănâncă Olivia Steer ca să arate atât de bine!

Olivia Steer şi-a condus sora pe ultimul drum - FOTO

Moisescu şi-a dus băieţii în vacanţă bio, la nemţi

Mai multe