Omleta iese mai pufoasă cu bicarbonat

6 iunie 2010 14:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Didina Arotăriţei ne-a dezvăluit un truc despre prepararea omletei.

Secretul preparării unei omlete mai aerate este să adăugaţi la fiecare trei ouă o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu.

Pentru ca omleta să fie gustoasă, în timpul baterii ouălor se adaugă o lingură de lapte sau smântână.

Dă-ne un sfat util şi te premiem!

Eşti expert în curăţenie? Cunoşti toate trucurile din lume pentru ca locuinţa ta să fie "lună"? La capitolul bucătărie nu te întrece nimeni? Ştii cele mai bune leacuri cosmetice? Spune-ni-le şi nouă şi te premiem! Click! te provoacă să dezvălui cele mai tari "trucuri" utile pe care le cunoşti.

Scrie-ne despre toate acestea pe adresa redacţiei, Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic "Pentru Rubrica Sfaturi Utile" sau trimite-ne un email la adresa sfaturiutile@click.ro.

Cel mai bun sfat al lunii va fi premiat cu un abonament pe 3 luni la ziarul Click!

Mai multe