Omorât de o maşină, după 6 minute de libertate. Un deţinut proaspăt eliberat de la Poarta Albă a sfârşit în mod cumplit

11 decembrie 2014 21:11   Actualitate
Ultima actualizare:

A vrut să le facă o surpriză celor dragi pe care de trei ani aştepta să-i ţină, liber, în braţe, însă moartea a avut pentru el un alt plan.

Un deţinut de la Poarta Albă, eliberat aseară, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini, la doar câţiva paşi de porţile în spatele cărora ispăşise 3 ani de închisoare. Bărbatul de 28 de ani doar ce ieşise pe poarta Penitenciarului Poarta Albă şi mergea, alături de alţi trei foşti deţinuţi, pe şosea. Nici unul nu s-a gândit că gestul lor poate fi periculos. Un şofer nu i-a observat şi l-a lovit în plin pe tânăr. Deşi medicii de la ambulanţă l-au resuscitat zeci de minute, tot efortul lor a fost în zadar.

Ceilalţi trei colegi de detenţie care-l însoţeau povestesc că au trecut de la extaz la agonie, într-o clipă. Şocaţi, oamenii abia dacă şi-au mai putut aduna cuvintele ca să spună ce s-a întâmplat.Oamenii legii au descoperit că şoferul de 43 de ani avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au întocmit dosar penal.Conform site-ului www.reporterntv.ro, fostul deţinut fusese condamnat la cinci ani de închisoare după ce, din gelozie, a încercat, în anul 2011, să îşi ucidă iubita cu un cuţit. Nu a executat decât trei, fiind eliberat pentru bună purtare. Din spusele colegilor săi, bărbatul nu îşi anunţase familia că urmează să ajungă acasă cu 2 ani mai devreme. A vrut să le facă o surpriză, însă acum au primit cea mai cumplită veste în prag de Sărbători, aceea că trebuie să se pregătească de înmormântare.

Mai multe