«Omul-priză», invitat la televiziunea lui Berlusconi

22 noiembrie 2010 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

S-a dus vestea românului care nu simte decât nişte pişcături la 380 de volţi.  Povestea „omului electric” postată pe siteul cotidianului Click! a făcut vâlvă în Italia. Acesta a fost invitat  la Show-ul Recordurilor, în Italia.

Vezi şi:

„Omul electric" este curtat de televiziunile lui Berlusconi. Producătorii i-au aflat povestea de pe adevarul.ro

Incredibil: Omul care nu se curentează niciodată

Incredibil! Iată omul care nu poate fi electrocutat - VIDEO

Mara Carfagna, femeia care a îndrăznit să-l sfideze pe Berlusconi

Berlusconi a cerut un penis nou pentru statuia din biroul său

Românca lui Berlusconi şi-a operat nasul şi sânii - FOTO

Constantin Craiu (53 de ani) „omul electric", cum îi mai spun colegii de la Teatrul din Buzău, a fost invitat la Canale 5, unul dintre posturile TV ale lui Berlusconi.

Buzoianul va participa la ediţia din luna martie 2011, a emisiunii „Lo Show dei Record" (Show-ul Recordurilor).Românul care în urmă cu 29 de ani a pus mâinile pe cabluri sub tensiune şi nu s-a curentat a fost contactat de producătoarea emisiunii de la postul TV din portofoliul Mediaset al premierului Italiei, Silvio Berlusconi.

Gabriela Ventura, reprezentanta televiziunii italiene, a aflat despre omul - minune din Buzău din articolul de pe siteul Click! şi a postat un mesaj prin care cerea datele de contact ale personajului.

„Îl caut pe domnul Craiu Constantin, «Omul Electric». Lucrez ca producător la o companie italiană de televiziune şi dorim să luăm legătura cu el", a scris în limba engleză Gabriela Ventura. În mai puţin de o săptămână, angajata televiziunii italiene a dat de buzoian. Constantin Craiu a confirmat că va merge la Milano, pentru înregistrarea acestei emisiuni.

„Oamenii care lucrează cu tensiuni medii şi mari suferă anu­mite transformări, astfel în­­cât stratul cornos al degetelor se îngroaşă", a explicat doctorul Dorel Nicolescu, din Buzău.

Buzoianul a băgat două cuie în priză şi, cu lampa de control, demonstrează că trece curentul prin el

Mai multe