Omule-lup, fii fericit! Copilul tău nu te moşteneşte!

29 martie 2012 15:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Omul-lup, în vârstă de 35 de ani, a primit, zilele trecute, de la medici, o veste extraordinară: Fiul său, Michael, nu-i va moşteni boala!

După mai multe analize amănunţite, medicii au ajuns la concluzia că, micuţul Michael, de opt luni, nu va suferi de afecţiunea tatălui său.

Chiar dacă a răsuflat uşurat pentru fiul său, Larry Gomez spune că boala pe care o are nu i-a adus decât realizări. El a declarat că nu a avut niciodată probleme cu femeile şi că acestea sunt foarte atrase de el.

Larry Gomez suferă de o boală rară din cauza căreia a devenit cel mai păros om din lume. Bărbatul suferă de hipertricoză, o afecţiune care duce la creşterea părului în exces pe toată suprafaţa corpului. Părul îi creşte până şi pe pleoape, dar braţele sunt zonele cele mai afectate.

Din 35 de iubite a ales-o pe ea

A avut peste 35 de iubite, este căsătorit cu Nadine cu care îl are pe Michael. Omul-lup, cum este poreclit, a apărut în câteva filme de la Hollywood şi va avea, în curând, propriul reality-show, lucru care-l va îmbogăţi. El a declarat că femeile care îl cunosc sunt foarte dornice să-i mângâie părul de pe faţă.

Mai multe