Operaţie estetică ca să arate ca Jessica Alba, altfel o părăseşte iubitul

28 ianuarie 2010 12:44   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie din China este atât de hotărâtă să-şi recâştige fostul iubit încât intenţionează să se supună mai multor operaţii estetice pentru a arăta ca actriţa favorită a celui vizat: Jessica Alba.

Femeia, în vârstă de 21 de ani, identificată doar cu numele Xiaoqing, a spus presei locale că s-a întâlnit cu chirurgi de la o clinică din Shanghai şi că aceştia s-au oferit să o opereze gratuit.

"Nu fac acest lucru doar pentru fostul iubit, ci şi pentru mine. Psihic, sunt o persoană slabă. Vreau să fac ceva care să mă pună la încercare şi să-mi construiesc o personalitate puternică", a declarat chinezoaica, citată de AFP.

Un oficial de la clinica unde va avea loc operaţia a precizat că pacienta va avea nevoie de lifting în zona sprâncenelor, de remodelarea pleoapelor şi de reconstrucţia nasului, pentru a dobândi înfăţişarea actriţei Jessica Alba.

Femeia, care lucrează pentru o firmă de webdesign, a povestit cum iubitul ei de 28 de ani era atât de obsedat de Alba încât avea pereţii acoperiţi cu pozele acesteia, cât şi o mulţime de imagini pe telefonul mobil.

Acesta i-a cerut să se machieze mereu precum vedeta de la Hollywood şi să nu se demachieze nici înainte de culcare. Recent, de Crăciun, i-a oferit o perucă blondă şi i-a cerut să o poarte tot timpul.

S-au despărţit luna trecută când femeia a aruncat perucă şi genele false pe jos, după ce un trecător a râs de ea.

"Îl iubesc foarte mult... De aceea i-am urmat mereu sfaturile. Nu vreau să-l pierd", a declarat Xiaoqing.

Mai multe