Oprescu: «În ritmul acesta, vom termina de astupat gropile în anul 2017»

23 februarie 2010 10:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Primarul general Sorin Oprescu le-a spus asfaltatorilor, marţi dimineaţă, că este nemulţumit de ritmul în care sunt asfaltate gropile din Capitală şi le-a cerut să finalizeze operaţiunea până sâmbătă dimineaţă.

"Dacă asfaltăm în ritmul acesta, vom termina de astupat gropile în anul 2017", le-a spus Sorin Oprescu asfaltatorilor, la prezentarea raportului inspectorilor municipali.

Primarul Capitalei le-a cerut reprezentanţilor firmelor să finalizeze asfaltarea gropilor până sâmbătă dimineaţă, precizând că a primit multe sesizări de la şoferi care şi-au avariat maşinile, informează Mediafax.

"Dacă nu terminăm până sâmbată dimineaţă, vă voi imputa toate plângerile pe care le am în birou", a avertizat Oprescu.

De asemenea, primarul general le-a cerut inspectorilor Administraţiei Străzilor să întocmească, începând de marţi, notificări pe care să le trimită firmelor responsabile cu asfaltarea în Bucureşti.

Citeşte şi:Culmea lui Oprescu: Şapte drumari se învârt în jurul unei gropi cât palmaOprescule, plăteşte tu reparaţiile!Oprescu: «Nu mă intimidează o înregistrare scoasă din context»Oprescu îşi bate joc de bucureşteni / Pentru asfaltatori: «Băgaţi umplutura pe care o ştiţi voi!»

Mai multe