Soţia lui Andrei Gheorghe, în sânii goi la mare

9 august 2013 17:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia lui Andrei Gheorghe este o femeie lipsită de inhibiţii. Petruţa a fost surprinsă, ieri după-amiază, de fotoreporterii Click!, la plajă, făcând topless, sub atenta supraveghere a cunoscutului realizator de emisiuni radio şi tv.

Andrei Gheorghe şi Petruţa Grigoriu s-au căsătorit în urmă cu doi ani, fiecare dintre ei având antecedente în ceea ce înseamnă un mariaj. Ea a mai fost măritată de două ori, având din căsniciile anterioare trei copii, iar el o dată, fiind tatăl unei fete. Deşi luna de miere a trecut de mult, dragostea dintre Andrei şi Petruţa pare că se menţine la cote maxime. Cel puţin asta ar fi concluzia care s-ar putea trage din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! ieri după-amiază, pe plaja din Mamaia. Fosta vedetă de televiziune şi soţia, care se află de o săptămână pe Litoral, s-au bucurat ca doi copii de marea caldă şi cu valuri mici. Au intrat împreună în apă, unde s-au zbenguit, au râs şi s-au tachinat ca un cuplu aflat la începutul unei relaţii.

După o baie, Andrei Gheorghe se relaxează la o bere

După ce s-au plictisit de bălăceală, soţii Gheorghe au ieşit din mare ţinându-se de mână. Doamna Gheorghe, care nu purta sutien, a atras privirile câtorva curioşi care l-au recunoscut pe soţul ei. Aceasta a părut că ignoră, însă, indiscreţia celorlalţi turişti de pe plajă, defilând nestingherită cu sânii goi. Soţii Gheorghe se află pe Litoral de aproximativ o săptămână. Fotoreporterii Click! i-au mai surprins la plajă, dar în compania unor prieteni. În timp ce Andrei Gheorghe s-a răcorit cu o bere, soţia lui s-a răsfăţat la soare.

Moda topless face ravagii pe Litoral

După ce Margherita şi-a expus în premieră sânii siliconaţi, pe o plajă din Mamaia, Viorica din Clejani şi-a făcut şi ea curaj şi a urmat exemplul fiicei sale. Cu singura menţiune că Viorica nu mai are nici 20 de ani, nici sânii siliconaţi, aşa că priveliştea a fost cu totul alta. Se pare că cea care a reuşit s-o convingă pe cântăreaţă să renunţe la sutien este chiar fiica ei, Margherita. "Grasă şi frumoasă", aşa cum se caracterizează Viorica de fiecare dată, artista a avut grijă să se dea cu cremă cu protecţie solară înainte să-şi expună nurii.

Mai multe