FOTO EXCLUSIV S-a certat Oana Roman cu iubitul la mare? Uite fotografiile care o dau de gol!

10 august 2013 8:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Mamaia Music Awards nu a reuşit să stângă crema muzicii româneşti, aşa cum îşi doreau organizatorii, însă a adus multe vedete din peisajul monden autohton la malul mării. Este şi cazul Oanei Roman, care a lăsat muntele pentru a petrece o seară în staţiunea unde s-au decernat premiile celui mai important eveniment muzical al verii.

Îmbrăcată într-o o rochie vaporoasă de vară şi cu un decolteu adânc, Oana Roman şi-a făcut apariţia la braţul iubitului ei, Marius, cu care a petrecut recent câteva zile şi la Poiana Braşov. Cei doi s-au aşezat pe o canapea sculptată în nisip, ultima fiţă pe terasele de pe litoral şi au fost zgârciţi în a-şi adresa prea multe vorbe, semn că între ei a existat un moment tensionat.

Oana a fost mai mult preocupată să găşească ceva în poşetă, în timp ce Marius şi-a verificat de mai multe ori telefonul. După chipul Oanei, se pare că cei doi au discutat în contradictoriu, aşa că aproape toată seara fiica fostului premier a stat la distanţă de iubitul ei, în loc să afişeze gesturi tandre aşa cum ne-a obişnuit atunci când se află lângă iubitul ei.   

Mai multe