Cristina Şoloc şi-a dus fiul la concerte în Vama Veche

10 august 2013 13:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Aşa mamă, aşa fiu. Cristina Şoloc îşi obişnuieşte copilul de mic cu atmosfera, distracţia şi muzica bună din Vama Veche. Weekendul trecut l-a dus pe Alexandru (7 ani) pentru prima dată la Folk You, festival de la care părinţii nu au lipsit decât o dată în 9 ani.

„Eu sunt prietenă cu organizatorii şi cu artiştii care participă la Folk You şi am fost acolo, cu ei, încă de când s-a născut ideea acestui festival. Pentru mine are un farmec aparte, mă duc în fiecare an. De această dată, parcă a fost mai multă lume ca niciodată, mi s-a părut un succes. Şi Alexandru a fost fascinat, a zis că mai vrea", spune Cristina.

Nisipul şi marea au fost perfecte weekendul trecut, la Neptun

De altfel, prezentatoarea emisiunii Moto Magia de la TVR 2 se simte ca acasă pe Litoralul românesc. De 13 ani merge la aceeaşi pensiune din Costineşti, unde mănâncă doar fructe şi legume proaspete, producţie proprie, iar proprietarii le sunt aproape ca nişte părinţi. Plajă face la Neptun, un loc curat şi liniştit, cu nisip fin, chiar lângă plaja lui Băsescu.

„Nu stăm mult la plajă, doar câteva ore dimineaţa şi seara, după ora 17.00. În rest, ne plimbăm prin alte staţiuni. Ne simţim bine la mare, încercăm să mergem în fiecare weekend liber", mai povesteşte Cristina Şoloc.

Mai multe