Cristina Stamate, la pensat în plină stradă

13 august 2013 15:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Cristina Stamate a fost întotdeauna o apariţie discretă şi a avut grijă de fiecare dată sâ fie cochetă în public. Cu toate acestea, fotoreporterii Click! au reuşit să o prindă într-o ipostază care nu îi face deloc cinste.

Luni, în jurul prânzului, actriţa a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în apropierea parcului Cişmigiu în timp ce se întorcea de la cumpărături. Aceasta avea în mână o pungă plină cu nectarine şi, probabil pentru că locuieşte în zonă, nu a pus prea mare preţ pe hainele cu care a ieşit din casă. Actriţa era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni trei sferturi şi o bluză neagră, pe sub care purta un costum de baie de culoare roz aprins, iar pe cap avea o eşarfă albă, aşezată peste peruca pe care o poartă de obicei, dar care acum îi lăsa la vedere părul alb. Când credea că nu o va observa nimeni, actriţa a avut însă parte de o surpriză de proporţii.

Actriţa a scos trusa de cosmetică din geantă şi i-a dat penseta prietenului ei

După ce i-a smuls firul de păr, Aurel Storin i l-a arătat actriţei, mândru de realizarea lui

Ea s-a întâlnit cu un vechi prieten, celebrul textier de muzică uşoară şi comedie Aurel Storin. De cum a văzut-o, bărbatul s-a uitat lung la ea câteva minute bune, probabil şocat şi el de prezentarea prietenei sale. În timp ce o analiza, textierul a remarcat că actriţa avea un fir de păr în bărbie şi i-a atras atenţia. Aceasta s-a conformat şi a scos din geantă o pensetă, pe care i-a înmânat-o prietenului ei. Storin i-a smuls firul de păr buclucaş în plină stradă. După ce s-a văzut cu faţa în regulă, actriţa şi-a luat la revedere şi a plecat spre casă, mulţumită de tratamentul cosmetic stradal de care a beneficiat.

Mai multe