Laurette a revenit în România pentru două luni

16 august 2013 17:10   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce s-a despărţit de tatăl copilului ei, Laurette a luat o decizie neaşteptată în privinţa vieţii ei. Astfel, mulatra a hotărât să plece din România cu tot cu copil şi să se stabilească în Italia, acolo unde are foarte mulţi prieteni şi rude.

La aproape o lună şi jumătate de la plecarea în Italia, mulatra s-a întors val-vârtej din peninsulă, iar fotoreporterii Click! au surprins-o miercuri, de Sfântă Mărie, la un centru comercial, de mână cu Serena Luce Maria (un an şi 7 luni), fetiţa ei. Deşi a purtat o rochie lungă până-n pământ, a oferit o privelişte generoasă în zona decolteului. Sânii siliconaţi ai lui Laurette nu au trecut neobservaţi de trecători.

Mulatra a condus singură până la magazin

A făcut doar câteva cumpărături

Care să fie oare motivul vizitei lui Laurette în ţară, la atât de puţin timp după plecarea în Italia? „Nu am renunţat la ideea de a mă stabili în Italia, dar am venit pentru că filmez un reality-show la o televiziune. Dacă între timp apar alte oferte, o să mai rămân. O să mă ajute mama cu fetiţa, ea se va ocupa de ea, dar îmi caut şi o bonă, iar dacă ar fi disponibilă să vină şi în Italia, aş fi foarte mulţumită", a mărturisit Laurette Atindehou, pentru Click!

Deşi s-a certat cu Mihai, fostul iubit şi tatăl copilului, acum cei doi au o relaţie civilizată. Afaceristul a renunţat la orgolii şi a încercat să se împace cu Laurette, însă ea refuză deocamdată. Dar mulatra spune că Mihai este un părinte bun, care şi-a vizitat fiica de două ori cât timp s-a aflat în Italia şi i-a asigurat toate cele necesare.

Mai multe