FOTO EXCLUSIV! Se plângea că nu are bani, dar a reuşit să-şi ducă fiul în vacanţă! Cum s-a distrat la mare Adrian Iovan!

19 august 2013 12:54   Actualitate
Ultima actualizare:

În urmă cu puţin timp, Adrian iovan se plângea că a rămas fără bani după ce i-a fost redusă pensia cu 80% acum doi ani. Pentru că puţinii bani nu-i ajungeau să supravieţuiască, Adrian Iovan s-a angajat ca instructor de zbor la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, unde iniţia viitori piloţi, pe un salariu de aproximativ 1.500 de euro.

Acum câteva luni, însă, salariul lui Iovan a fost redus la jumătate, iar planurile pentru această vară i-au fost spulberate.„Toată lumea spera la reaşezarea salarizării în toamnă, dar lucrurile s-au schimbat. Nu pot să merg cu Albert nicăieri în vacanţă, voi sta în Bucureşti, acasă. El a fost în câteva tabere şi drumeţii", spunea el în exclusivitate pentru Click!.

Se pare că problemele sale financiare au fost depăşite, având în vedere că fotoreporterii Click! l-au surprins alături de Albert în vacanţă.

Cei doi au fost la mare şi au vizitat Muzeul Militar din Mangalia unde fiul lui Iovan s-a minunat de armele şi vapoarele expuse acolo.

Mai multe