Magda Catone, cu flori în păr şi în sacoşă!

22 august 2013 15:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Magda Catone e mai „înfloritoare” ca niciodată. Şi la propriu, şi la figurat. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe actriţa de 55 de ani cu o floare roşie în păr şi cu un ghiveci în pungă.

La nouă luni de la moartea soţului ei, regretatul actor Şerban Ionescu, Magda Catone pare să-şi fi regăsit „echilibrul". Ba chiar a început să privească viaţa cu alţi ochi şi să fie mai optimistă.

FOTO EXCLUSIV Magda Catone, la vrăjitoare cu probleme de amor?

EXCLUSIV Magda Catone are un ajutor tinerel

Dovadă stau imaginile surprinse de Click! în urmă cu câteva zile: actriţa e zâmbitoare, cochetă şi cumpără flori cu care să-şi decoreze casa.

În maşină, actriţa a mâncat covrigei şi s-a uitat în  oglindă să se vadă „gătită”

Mare iubitoare de flori, actriţa a intrat într-un magazin de profil, de unde n-a putut pleca fără un ghiveci în care era plantată o superbă plantă cu flori mov.

Încântată de achiziţie, Magda s-a urcat în maşină şi a pornit spre TVR, nu înainte să mai admire o dată ghiveciul pe care l-a aşezat pe bancheta din dreapta.

Înainte să pornească maşina, actriţa a aruncat o privire şi în oglindă, vrând probabil să vadă cum îi stă cu floarea roşie pe care şi-o pusese în păr. „Doamna Bonux" e mai înfloritoare ca niciodată, după ce anul trecut a trecut prin momente grele din pricina bolii chinuitoare a soţului ei.

Mai multe