Carmen Negoiţă, sexy cu preţul vieţii!

24 august 2013 14:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Carmen Negoiţă (32 de ani), fosta soţie a acţionarului majoritar de la Dinamo, arată pe zi ce trece din ce în ce mai bine. Aceasta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la un restaurant din zona Floreasca, unde a luat prânzul.

Fosta soţie a lui Ionuţ Negoiţă a stat aproape două ore în incinta restaurantului, după care a plecat către casa sa din Pipera. Carmen purta o rochie sexy de vară, elegantă, care o aranja foarte bine. Probabil de aceea bărbaţii care treceau pe lângă ea nu se puteau abţine să întoarcă repede capul.

A purtat o geantă stil plic

De remarcat că, tocmai pentru a fi sexy, Carmen s-a cocoţat pe nişte sandale cu toc-cui, destul de incomode chiar şi pentru femeile obişnuite să meargă zilnic pe astfel de încălţări.

A început să-şi caute cheile prin geantă, cu mult înainte să ajungă la maşină

Cu alte cuvinte, Carmen e sexy chiar şi cu preţul vieţii. Spunem asta, pentru că femeia a mers câţiva metri pe un pietriş mărunt şi s-a chinuit cu greu să-şi menţină echilibru.

La un moment dat, gleznele s-au clătinat niţel stânga-dreapta, dar Carmen a reuşit repede să-şi redreseze mersul. Încă un semn că nu i-a fost uşor să meargă pe pietriş încălţată cu aceste sandale e faptul că şi-a muşcat buzele.

După ce porţiunea dificilă a trecut, Carmen şi-a reluat zâmbetul. În drum spre maşină a început să-şi caute cheile prin geantă. Iată încă o dovadă că, oricât de mică ar fi geanta unei femei, e mereu un "triunghi al Bermudelor" pentru obiectele de care ai cea mai mare nevoie...

Mai multe