FOTO EXCLUSIV! Ce super femeie şi-a tras Marcel Toader! S-au iubit în zorii zilei, la mare

25 august 2013 7:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Divorţul de Gabriela Cristea pare să nu îl mai afecteze deloc pe Marcel Toader, cel puţin judecând după felul în care se distrează în ultima vreme pe litoral, unde a reuşit să agaţe o tipă vizibil mai tânără decât el, posesoarea unui corp de invidiat.

Gata cu burlăcia! Doar patru luni a rezistat singurel Marcel Toader. Se pare că afaceristul s-a resemnat după divorţul de Gabriela Cristea întrucât weekendul acesta el s-a afişat pe Litoral cu noua achiziţie.

Deşi în decursul acestor luni a apărut la nenumărate evenimente înconjurat mereu de alte femei, se pare că de data aceasta situaţia este oficială.

Fotoreporterii Click! l-au susprins pe afacerist weekendul acesta, pe Litoral, în compania noii iubite. Brunetă, tunsă scurt, sâni volputuoşi,  picioare lungi şi mult mai tânără decât partenerul ei.

EXCLUSIV FOTO Nu-i prea prieşte viaţa de burlac! Marcel Toader s-a îngrăşat după divorţ

FOTO Marcel Toader a uitat de Gabi Cristea? Şi-a tras «doamnă» nouă! Uite cine este!

Ce replică îi dă Marcel Toader fostei iubite, care a sugerat că nu e prea dotat!

Cei doi porumbei s-au distrat pe cinste, au petrecut până spre dimineaţă într-un club de fiţe de la malul mării, apoi, în drumul lor spre camera de hotel, s-au oprit la un supermarket.

De-acolo au cumpărat câteva sticle cu băutură pentru a se răcori după o noapte atât de fierbinte. Judecând după gesturile şi comportamentul lui Marcel, se pare că domnişoara tunsă scurt nu este doar o aventură de-o noapte, ci iubita oficială.

Acesta a ţinut-o strâns de mână, i-a zâmbit şi i-a acordat toată atenţia. Având în vedere postările de pe Facebook în care Marcel  îşi exprimă dragostea faţă de o femeie pe care a numit-o Iris, s-ar putea ca aceasta să fie tânăra tunsă scurt.

“Doamna din viaţa mea, ea a reuşit să mă facă să trec în momentele astea, peste toate şi mă ajută să merg mai departe. Are «gleznele» desăvârşite, un «trup» frumos, un «chip» ideal şi o «minte» absolută. Este Doamna cu care noaptea adorm şi dimineaţa mă trezesc şi care mă face să rămân acelaşi OM ! Am numit-o Iris !”, aşa scria Toader pe 6 august, lovit de romantism. De-atunci a continuat s-o slăvească pe Iris.

Divorţ după cinci ani

Marcel Toader (50 ani) şi Gabriela Cristea (38 ani) au încheiat oficial, în 13 iunie, o căsnicie care a durat cinci ani. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele după despărţire şi au făcut bani frumoşi din emisiunile televizate în care şi-au expus viaţa personală. După divorţ, Marcel a fost asaltat de femei, s-a afişat cu mai multe tinere, în schimb Gabi a preferat discreţia şi s-a refugiat în muncă. Din toamnă, ea va avea emisiune la Kanal D.

După ce s-au distrat toată noaptea, Marcel şi bruneta au mers la magazin pentru “provizii” la hotel

Mai multe