EXCLUSIV Teo revine la tv din 9 septembrie. Intră să vezi numele emisiunii!

25 august 2013 14:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Producţia pe care o va modera Teo la postul Kanal D se va intitula „Teo Show" şi va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17.45.

Teo a semnat cu turcii de la Kanal D abia după ce Adrian Sârbu, boss-ul PRO TV, i-a dat acesteia acordul să plece din trustul în care a făcut rating cu ani în urmă. Conform unor surse, ea nu ar fi plecat din PRO TV, dacă Sârbu nu o lăsa, în ciuda faptului că nu mai avea contract nici măcar cu serialul „Pariu cu viaţa". Teo şi-a exprimat public regretul faţă de faptul că a părăsit Media Pro cu ani în urmă.

Colegii ei de la Kanal D au constatat că Teo are şi acum numai cuvinte de laudă pentru Adrian Sârbu, cel care i-a plătit operaţiile atât de dificile la Viena.

A scris despre emisiunea ei pe blog

Teo Trandafir a dat detalii despre producţia de la Kanal D pe blogul personal: "N-o să mă bag în sufletul omului, dacă el nu vrea, dacă el nu mă lasă, nu-l voi răni, aşa cum am fost (şi voi fi), la rândul meu.

Pare, şi cred că e, fundamental şi simplu. Una e să întreb eu, altă e să vrea să-mi spună cel din faţă mea ce-l mâna-n lupta. Cu totul altceva. Sunt oameni pe care i-am văzut mătrăşiţi la televizor în anii ăştia care mie-mi sunt prieteni, deci putem discuta şi altfel".

Noua vedetă a postului deţinut de turci şi-a luat în echipă aproape toţi foştii colaboratori. Printre numele care lipsesc se află actriţa Nuami Dinescu - "Tanţa".

Mai multe