EXCLUSIV Naşul Ramonei Gabor: «Pe Veronica a ajuns-o blestemul familiei!»

25 august 2013 16:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Multe lacrimi, multe flori. Rude, apropiaţi sau simpli consăteni s-au perindat duminică pe la Biserica Catolică Sf. Nicolae din Bacău să aprindă o lumânare la căpătâiul Veronicăi Bulai, mama surorilor Gabor. Unele rude spun că ar fi lovit-o un blestem.

Sicriul cu trupul femeii decedate în teribilul accident de la sfârşitul săptămânii trecute, strivit de o piatră la intrarea în peştera Polovragi, va fi coborât astăzi în groapă, în cimitirul Sărata din Bacău.

De la căpătâiul femeii nu s-au dezlipit cele trei fete, Alina, Monica şi Ramona, dar la Biserica Catolică Sf. Nicolae, unde a fost depus coşciugul, au aprins lumânări mii de persoane.

Ramona Gabor a fost încurajată de prietene

"Nu am cunoscut-o pe doamna Gabor, dar am auzit la televizor de fete, care s-au realizat şi au ajuns mari. Am zis să vin să aduc şi eu o floare, că aşa ghinion ce o avut femeia asta...", spune Eliza Fărcaş, în timp ce aprinde o lumânare pentru "sufletul adormitei".

Vasile Popa

În drum spre biserică l-am întâlnit şi pe Emil Gabor, fostul soț al decedatei. Se spune că a iubit-o atât de tare pe Veronica, încât nu mai e om de când s-au despărțit.

Alina Fluieraru, sora cea mare, răvăşită de durere

Ba chiar de aici ar pleca toate blestemele familiei: "L-a părăsit ca pe un câine, când ea a dat de bine. Peste Veronica a dat un mare blestem. Nu trebuia să facă ce a făcut. L-a părăsit pe Emil când a văzut că îi merge bine cu banii de la fete. Asta pe când era Irinel cu Monica.Avea bani, ce-i mai trebuia bărbat? Nu e bine ce a făcut. Iată că Dumnezeu se răzbună. Piatra aia putea să cadă pe oricine altcineva sau putea să nu nimerească pe nimeni. De ce credeţi că a căzut fix pe ea? De asta nu le mai merge nici fetelor bine", ne-a mărturisit Vasile Popa, 69 de ani, naşul de botez al Ramonei Gabor şi fost coleg de serviciu cu Emil Gabor.

† Veronica Bulai

Potrivit datinilor, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi dus luni de şase femei care nu sunt rude de gradul 1 cu decedata. Cortegiul nu va opri deloc pe drumul până la cimitir, aşa cum se procedează la înmormântările ortodoxe, iar la locul de veci va mai avea loc o scurtă rugăciune înainte ca sicriul să fie băgat în groapă.

În Fundul Răcăciunii, lângă Bacău, pregătirile de înmormântare erau duminică în toi. Aici s-a născut Veronica Bulai, aici a trăit, și tot aici și-au petrecut și surorile Gabor majoritatea vacanțelor.

"Cred că o să punem căruța să venim. Dăm jos paiele, punem o păturică și venim, ce să facem, că doar pe ea o aveam", spune Maria Benchea (61 de ani), sora Veronicăi Bulai.

(Foto: Captură B1 TV)

Mesajul tulburător al Monicăi Gabor pentru mama sa. Suferă, dar a găsit puterea să posteze pe net

FOTO Mesajul sfâşietor al Ramonei Gabor, după ce a jelit la căpătâiul mamei moarte

FOTO Surorile Gabor, sfâşiate de durere la căpătâiul mamei lor. Imagini din biserică

Poţi să crezi aşa ceva? Mănăstirea unde a înnoptat Veronica Bulai, loc blestemat pentru femei

FOTO Cutremurător! Iată sicriul Veronicăi Bulai, mama surorilor Gabor, la morgă!

Irinel Columbeanu a trimis pentru fosta soacră o coroană de crizanteme albe

Mai multe