EXCLUSIV Adelina Pestriţu a dat lovitura: turcii îi dublează salariul

27 august 2013 16:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Adelina Pestriţu nu mai este amfitrioana emisiunii "D-Paparazzi"! Sexoasa brunetă va prezenta, alături de Mădălin Ionescu, emisiunea "WOWbiz", după ce Andreea Mantea a părăsit postul Kanal D. Noua coprezentatoare de la "WOWbiz" va câştiga mai mult aici, faţă de cât lua la "D-Paparazzi".

Adelina Pestriţu va fi noua parteneră de prezentare a lui Mădălin Ionescu la emisiunea "WOWbiz" de la Kanal D, care reîncepe din 2 septembrie. Frumoasa brunetă, care i-a luat locul Andreei Mantea, după ce aceasta a fost pusă pe liber de turcii de la Kanal D, va avea un salariu mult mai mare de la emisiunea "WOWbiz".

Adelina va câştiga dublu de acum încolo. Ea şi-a mărit onorariul de la 4.000 euro, cât lua de la emisiunea "D-Paparazzi", la 8.000 euro, atât cât va lua pentru postul de coprezentatoare la emisiunea "WOWbiz".

CLICK! a avut dreptate! Adelina Pestriţu este noua coprezentatoare WOWbiz

Adelina Pestriţu şi Andreea Mantea, duşmance de moarte

EXCLUSIV Adelina Pestriţu a «sabotat-o» pe Andreea Mantea?

Se distrează în vacanţă, dar ceva o nemulţumeşte. Ce îi lipseşte Adelinei Pestriţu

Adelina Pestriţu primeşte luna asta 8.000 € să danseze la nunţi

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu îşi dorea de mai multă vreme să prezinte o emisiune în direct, iar ocazia a venit odată cu ruptura care a survenit între Kanal D şi Andreea Mantea.

"Îmi doresc să-mi cumpăr o maşinuţă la care visez de foarte mult timp! Pe plan profesional, îmi doresc să prezint o emisiune în direct şi «D-Paparazzi» să ajungă în vârf, să fie lider de audienţă", declara Adelina în urmă cu doi ani. Ea nu şi-a pierdut speranţa de a avea o emisiune în direct.

Anul acesta, în iunie, bruneta a revenit cu o nouă mărturisire.

"Dorinţa mea cea mai mare ar fi să am o emisiune pe care să o prezint în direct, dar ştiu că asta cere multă experienţă. Şi poate, pe viitor, când şefii mei vor considera că sunt pregătită pentru o emisiune de acest gen, sigur ei se vor gândi la mine", a declarat Adelina, pentru Ring.

Visurile brunetei au început să capete contur. De la jumătatea lunii iulie, aceasta este posesoarea unui Audi Q7. Iar acum a obţinut emisiunea în direct pe care şi-a dorit-o!

Adelina Pestriţu se află în plină ascensiune a carierei. Din 2010 a început să prezinte emisiunea "D-Paparazzi", iar acum conducerea postului Kanal D a considerat că bruneta poate mai mult şi i-a dat un post de coprezentatoare.

Ea se consideră o persoană fericită, în ciuda faptului că încă nu şi-a găsit jumătatea. Adelina s-a căsătorit cu Liviu Vârciu la începutul anului 2009, dar mariajul lor nu a ţinut. "Consider că nu eram pregătită la momentul respectiv, când m-am măritat, şi nici acum nu sunt pentru că nu mi-am găsit jumătatea", a declarat recent, bruneta. După căsătoria cu Liviu, ea nu mai vrea să ia atât de uşor decizii.

Mantea şi-a dat demisia în urmă cu o săptămână după mai multe discuţii aprinse cu o parte din conducerea postului Kanal D. Ruperea colaborării Andreei cu postul amintit a stârnit foarte multe semne de întrebare, mai ales că nimeni nu a bănuit că un astfel de lucru ar fi fost posibil. Plecarea din trustul turcilor a "uşurat-o" pe aceasta de un salariu de mii de euro.

Mai multe