EXCLUSIV Andreea Mantea e disperată că nu-şi găseşte job

28 august 2013 16:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Mantea a intrat în depresie după ce a fost pusă pe liber de conducerea postului Kanal D. Vedeta încă suferă că a rămas fără cele două joburi de la televiziunea turcilor.

Andreea Mantea are motive să se plângă că îi merge rău pe toate planurile. De iubitul ei, Ştefan Stan, s-a despărţit în urmă cu două luni, iar apoi, săptămâna trecută, în urma unor discuţii aprinse cu o parte din conducerea postului Kanal D, şi-a dat demisia de la "WOWbiz", postul ei fiind ocupat acum de Adelina Pestriţu.

Se pare că Mantea este marcată de problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme. Conform apropiaţilor ei, bruneta încă nu şi-a revenit după ruptura de postul turcilor.

Vedeta regretă că a fost nevoită să plece din Kanal D, unde prezenta două producţii, iar acum nu ştie ce să mai facă să-şi revină din starea proastă pe care o are.

Conform surselor, Mantea nu mai are linişte de când a rămas fără slujbă şi nu îşi mai găseşte locul. Ea speră ca în curând să-şi găsească un alt job care să o satisfacă.

Mai mult, a început să bată pe la uşile telviziunilor în speranţa unui post. Bruneta a fost văzută la discuţii cu foştii ei colegi, cu care a lucrat în Kanal D în primul sezon al emisiunii de seară de la postul turcilor.

Se pare că primele neînţelegeri cu turcii de la Kanal D le-a avut din pricina foştilor colegi. Conducerea Kanal D o bănuia atât pe Andreea, cât şi pe o altă persoană din vechea echipă a show-ului de seară de furnizarea unor informaţii despre producţia acestuia la emisiunile concurente.

Totul a culminat când Mantea s-a lăsat surprinsă de Cătălin Măruţă, în timp ce iubitul ei, Ştefan Stan a cerut-o în exclusivitate de soţie pentru Pro TV. Turcii s-au simţit trădaţi şi nu au înghiţit faptul că Andreea şi-a sabotat propria emisiune şi a acordat exclusivitate unui post concurent în loc să apară la show-ul pe care îl prezenta.

Adelina Pestriţu i-a luat locul Andreei Mantea. Ea va prezenta, alături de Mădălin Ionescu, emisiunea WOWbiz, după ce Andreea Mantea a părăsit postul Kanal D. Astfel, din 2 septembrie, bruneta se va afla în fiecare seară, de luni până joi, în platoul show-ului de la Kanal D. Adelina Pestriţu este noua preferată a şefilor de la Kanal D.

Adelina Pestriţu şi Andreea Mantea, duşmance de moarte

EXCLUSIV Andreea Mantea a rămas fără salariul de 12.000 de euro

Prima reacţie a Andreei Mantea după despărţirea de Kanal D

CLICK! a avut dreptate! Adelina Pestriţu este noua coprezentatoare WOWbiz

Mai multe